Home > Kesihatan Lelaki, Ubat Kuat, Umum > Cara Jimak Untuk Capai Kenikmatan Yang Tak Terhingga

Cara Jimak Untuk Capai Kenikmatan Yang Tak Terhingga

September 21st, 2011 Leave a comment Go to comments

Jimak

Salam,

Apa khabar pembaca sekalian? Alhamdulillah, hari ini saya boleh berkongsi 25 tips hebat untuk Jimak, boleh katakan cara jimak gak la, supaya boleh bagi satu ‘penangan’ yang hebat untuk anda dan pasangan.

Petua Menghebatkan Nikmat Jimak Bahagian ini berguna sekiranya suami mendapati isteri sering tidak menampakkan kenikmatan jimak. Perkara seperti ini biasanya akan menjadikan suami isteri rasa tidak gembira.

Anda boleh cuba salah satu dari petua berikut, semoga beroleh kejayaan:

Jimak dan Petua

1.        Ambil beberapa pucuk selasih hijau dan kunyah sehingga lumat. Sapukan kunyahan ini pada zakar lebih kurang 2 hingga 5 minit sebelum berjimak.

2.        Tumbuk 3 batang kayu manis hingga lumat dan gaulkan dengan satu sudu madu lebah asli. Kacau hingga sebati dan Iumurkan ramuan ini pada zakm lebihkurang 3 hingga 6 minit sebelum jimak. Ramuan yang selebihnya bolehlah disimpan dalam satu bekas yang bersih untuk digunakan dihari-hari berikutnya.

3.        Ambil 3 balang kayu manis, 1 sudu minyak hijau atau minyak jarak, 1 biji buah pelir ayam jantan yang baharu disembelih dan satu sudu teh madu lebah. Tumbuk ramuan hingga halus dan sapukan pada zakar 3 hingga 5 minit sebelum jimak.

4.        Ambil padi, akar peria, cekur, sedikit kapur barus dan hempedu ayam hitam, asah semuanya dan sapukan pada zakar.

5.        Hempedu pelanduk, kulit kayu manis dan air madu di asah dan sapu pada zakar sebelum jimak. Ia dapat mengeluarkan mani isteri dengan segera.

6.        Ambil telur zakar ayam jantan, giling dengan sedikit minyak jarak, sapukan pada zakar sebelum jimak.

7.        Ambil biji kapas, tumbuk dan ambil isinya dan campurkan dengan sedikit minyak jarak, sapu pada zakar sebelum jimak.

8.        Ambil kapur barus, halia, bawang putih, jintan hitam, air barli terung parul, jemurkan dan bubuh pada hujung zakar sebelum jimak. Ia cepat mengeluarkan mani perempuan.

9.        Ambil hempedu kambing, campur dengan air madu dan minum 3 pagi sebulan sekali. Ia cepat mengeluarkan mani perempuan.

10.      Hempedu kibash disapu pada zakar. Selepas kering maka bawa jimak. Ia menolong meningkatkan kasih isteri.

11.      Lengkuas digiling lumat dengan cuka. Beri isteri minum setiap pagi selama 3 pagi serta sapukan pada ari-ari dan punggungnya. Ia menyempitkan faraj.

12.      Telur ayam hitam, buah manjakani, gaharu, cendana, kuai, dititik dengan minyak bijan (lenga). Isteri makan 3 pagi berturut-turut. Ia mengecilkan faraj.

13.      Ambil darah ayam jantan hitam, sapukan pada zakar sebelum jimak.

14.      Sekiranya isteri selalu membantah bila diajak berjimak maka ambil nasi ditengah periuk sedikit saja, pecahkan pada tapak tangan dengan menggunakan telunjuk, ambil air pada anak lidah 3 kali, mesrakan pada nasi itu dan beri isteri makan.

15.      Ambil hempedu ayam jantan dan air madu, tumbuk dan sapukan pada zakar sebelum berjimak. Ia mengeluarkan mani isteri.

16.      Terdapat juga keadaan di mana keadaan faraj isteri dalam keadaan terlalu banyak air atau terasa besar. Ini biasanya diistilahkan sebagai faraj yang “jahat” oleh orang-orang tua Melayu. Fenomena ini menyebabkan suami pula tiada nikmat dalam berjimak dan mudah keluar mani suami. Beberapa ubat yang mudah adalah di bawah ini.

17.      Jika isteri itu dingin nafsunya kerana farajnya yang sejuk rasanya maka ambil sunti halia padi, kapur bams, ganti, halia hidup, bunga lawang, selasih, cekur, daun riang- riang dan air madu, semua itu digiling dan sapukan pada farajnya.

18.      Bagi mengeringkan faraj, ambil telur ayam hitam sebiji, manjakani, cabai, cendana dan gaharu, semuanya diasah, ambil airnya, sertakan dengan air kunyit dan campurkan dengan telur itu. Setelah itu rendang dengan minyak lenga dan beri isteri makan.

19.      Ambil hempedu kambing, hancurkan kemudian dicampur madu, isteri meminumnya pagi-pagi.

20.      Ambil daun inai, kayu kasturi, gaharu tenggelam, di asah.
Campurkan dengan air mawar dan minum.

21.      Ini ubat Pulang Kani iaitu menyempitkan faraj seperti anak dara. Ambil kulit jambu, kulit nangka dan buah kaduk, pipis lumat, campurkan madu dan minum 3 pagi.

22.      Ubat pulang dara. Ambil hempedu kambing hitam, cendana janggi dan kapur bams. Asah dan gaul agar mesra. Beri isteri makan selama 3 pagi.

23.      Ubat pulang dara. Ambil pijar satu sudu dan gula satu sudu, dicampurkan dengan air hangat, isteri minum 3 pagi.

24.      Ambil lemukut dan cekur, pipis hingga lumat dan sapukan pada faraj isteri. Ini ubat bagi air faraj yang terlalu banyak.

25.      Ubat pulang dara. Ambil kulit jambu hutan, kulit nangka dan buah kaduk. Pipis lumat, bubuh air madu. Isteri minum 3 atau 7 pagi. Masa makan ubat jangan jimak.

Jimak Senang Tapi Susah

ok la…nampak macam susah..tapi bila amal..memang berbaloi kan?

Wassalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categories: Kesihatan Lelaki, Ubat Kuat, Umum Tags:
  1. November 27th, 2012 at 22:04 | #1

    Blognya bagus, ijin berkunjung gan :)

  1. No trackbacks yet.

*